6.5.2024. 15:39
Dodik slavi Đurđevdan u društvu dobro poznatog harmonikaša
Danas se obilježava Đurđevdan, praznik koji je, između ostalog, i porodična krsna slava Milorada Dodika.

Dodik je na svom Twitter profilu objavio slike sa slavlja, a društvo mu je pravio dobro poznati harmonikaš.

- Kako naša tradicija nalaže, danas proslavljam porodičnu krsnu slavu Đurđevdan. U dobrom raspoloženju dočekao sam rodbinu, prijatelje, saradnike i sve drage goste da proslavimo ovaj veliki praznik. Svima koji danas slave Đurđevdan želim mnogo porodične sreće i uspjeha - napisao je Dodik.

Naime, Dodiku je društvo pravio harmonikaš Miroslav Matić, koji je prije dvije godine napravio "show" u Dodikovom kabinetu u Predsjedništvu BiH. U njegovom kabinetu tako su se mogle čuti numere poput "Srpkinja je mene majka rodila", "Romanija", a sve u izvedbi banjalučkog harmonikaša.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana