26.7.2020. 12:39
Knjiga koja će uništiti odnose na kraljevskom dvoru: Princ Harry je krivac, a ne Meghan Markle
Princ Harry bio je frustriran kraljevskim načinom života i on je bio glavni pokretač u napuštanju kraljevskih dužnosti i odlaska u Ameriku. Dakle, njegova supruga Meghan Markle nije ništa kriva, ako je suditi po novoj knjizi "Finding Freedom" autora Omida Scobie i Carolyn.

U toj se biografiji ističe kako je Hari imao loš odnos sa starijim članovima porodice čim se vjenčao s Meghan. Kad mu je prekipjelo, napustili su London i uputili se ka Los Anđelesu. Kako pišu britanski mediji, kraljica Elizabeta II. (94) bila je poprilično u šoku kad su Hari i Megan donijeli svoju odluku o napuštanju dužnosti i objavili je početkom januara na Instagramu.

- Harry je bio vrlo 'zakočen'. Htio je razgovarati o svemu tome sa svojom bakom i ocem, ali svaki put bi naišao na nekakvu barijeru koja bi ga spriječila u izvršavanju tog cilja. I to je bilo vrlo frustrirajuće - kaže izvor blizak kraljevskoj porodici i dodaje da bi se princ inače jako uzrujao kad bi mu netko rekao da se nešto ne može napraviti.

Palača bi uvijek imala isti pristup - 'kako smo to napravili prošli put?', a Harry je htio da se nekad stvari naprave drukčije. Izvor tvrdi da ga je Meghan "huškala" da nešto napravi, ali mu je isto tako dala i samopouzdanje koje mu je nedostajalo da bi neka pitanja došla na površinu.

Biografija će biti i službeno objavljena sljedeći mjesec, a smatra se da bi mogla uništiti sve odnose s kraljevskom porodicom ili ih spustiti na vrlo nisku razinu, a oni će, dakako, pokušavati sve prikriti. Odnos dvojice braće, princa William i Harryja već duže vrijeme nije bajan, a uskoro bi zbog informacija koje se nalaze u knjizi, mogao postati totalni haos.

Neki tvrde da su autori knjige zapravo pristaše Meghan i Harryja i da su brojne informacije izvukli od ljudi koji su bliski tom kraljevskom paru. Iako nije potvrđeno, šuška se i kako su vojvoda i vojvotkinja od Suseksa lično razgovarali s autorima.


(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana