6.11.2020. 19:55
Doktori mole Ibrahimovića da dođe na ispitivanja, takva koljena niko nema
Legenda, genijalac, čudotvorac, samo su neki od epiteta koji su pripisani Zlatanu Ibrahimoviću.

Ovoga četvrtka Ibrahimović je prilikom dosta teškog domaćeg poraza od francuskog Lillea u Europskoj ligi (0:3), Ibrahimović je zamijenjen u drugom poluvremenu. Umjesto njega je na teren ušao hrvatski reprezentativac Ante Rebić, što je Zlatana baš jako naljutilo.

Gestikulirao je prema treneru Stefanu Pioliju, malo je i vikao, prije no što se smirio... 

Svi se pitaju kako to da ovaj 39-godišnji napadač i dalje igra na tako visokom nivou. Sedam golova u Serie A, uz još dva u Europskoj ligi, pa i one makazice prošlog vikenda protiv Udinesea... Tajna je možda u njegovim - koljenima.

- Ibrahimović probija sve prognoze. Imao je jednu tešku povredu ranije, ali on i dalje igra nogomet, i to jako dobro. Sveučilišni ljekari i profesori iz SAD-a jednostavno ne mogu vjerovati. Ibra ima koljeno kao da uopće nije igrao nogomet već 20 godina, nakon svega u karijeri. Doktori mole Zlatana da ode na ispitivanja po završetku karijere da se vidi od čega je njegovo tijelo - rekao je njegov agent Mino Raiola.



(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana