12.11.2020. 14:25
Nataša Bekvalac otkrila: Nisam znala da ću se uvući u taj pakao
Pjevačica Nataša Bekvalac tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da je cigarete počela da konzumira nakon saobraćajne nesreće bivšeg muža, Danila Ikodinovića.

- Počela sam da konzumiram cigarete nakon Danilove nesreće. Počelo je tako naivno. Nisam znala da ću se uvući u pušački pakao  - rekla je pjevačica, te dodala:

- Ima onih koji su doživeli mnogo gore stvari nego mi. Ljudi gube ljude, a ovde smo svi zdravi i živi - zaključila je Bekvalac, piše Blic.

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović imao je tešku saobraćajnu nesreću prije nešto više od 12 godina. Njegova tadašnja supruga Nataša Bekvalac nedavno je istakla kako joj je taj period života bio najteži.


(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana