20.11.2020. 21:29
Kćerka Toma Cruisea najčešće je sama: Oca ne viđa, a mama je s dečkom
Suri Cruise ovoga je aprila proslavila 14. rođendan. Više ne tako mala Suri postala je prava djevojka, a od najsitnijih je godina odrastala pred očima javnosti jer su joj roditelji jedni od najpopularnijih holivudskih glumaca.

Kćerka je glumaca Toma Cruisea i Katie Holmes čija je ljubavna priča bila jedna od najuzbudljivijih ikada. Katie je odrastala u malom mjestu u Ohiu, a kada je krenula glumiti u seriji “Dawson’s Creek”, uvijek je u intervjuima govorila kako je joj se Tom nevjerovatno sviđa. I ko bi rekao, upoznali su se 2005., a onda nakon osam sedmica i zaručili. U aprilu 2006. je Katie na svijet donijela Suri. Krajem te godine par se vjenčao na italijanskoj ceremoniji, a bili su prisutni mnogi celebovi kao David i Victoria Beckham te Will i Jada Pinkett Smith.

No, šest godina nakon u 2012., par se razveo te od tada nisu javno obznanili razlog prekida. No, ono što je najtužnije u cijeloj priči je činjenica da Tom ne smije viđati svoju kćerkicu zbog scijentologije koju on zagovara, a Suri ne. Navodno ju je posljednji put vidio 2013., no nikada nećemo znati viđaju li se oni dalje od kamera paparazza.

Sada već velika Suri mnogo vremena provodi sama sa svojim četveronožnim ljubimcima pa su je paparazzi ponovno uslikali dok se s njima igra na ulicama New Yorka.

Mama joj je trenutno u sedmom nebu s novim dečkom Emiliom Vitolom Jr., a stalno ih se može vidjeti zajedno na večerama.


(Lejla Trle) 
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana