27.8.2022. 15:21
Hana Hadžiavdagić napala Kojića zbog slika s Popovićem: "Nehljebe, da ti nije bilo Severine, ne bi se znalo da si muško"
Hana Hadžiavdagić, bosanskohercegovačka influencerica s adresom u Zagrebu, pridružila se mnogima koji su komentirali objave Igora Kojića, bivšeg supruga pjevačice Severine.

Kao što vam je vjerojatno poznato, Igor se na Instagramu pohvalio kako je sada izuzetno dobar prijatelj s do jučer zakletim protivnikom – Milanom Popovićem, Severininim bivšim partnerom i ocem njezina sina Aleksandra.

Kojić je na društvenim mrežama objavio zajedničke fotografije i napisao sljedeće: “Hvala Milanu sto je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i uvijek. Živjeli!”

Mnogi su se šokirali zbog ove objave, ističući da je iskoristiti maloljetno dijete na bilo koji način u ovoj priči u najmanju ruku skandalozno, a onda i kako se “neke granice jednostavno ne prelaze”.

Hana je prvo uz fotografiju njih dvojice napisala: “Koliko žene mogu biti podle, toliko muškarci mogu biti jadni… boleština!” U sljedećoj objavi na Instagram Storyju nastavila je u istom tonu.

“Najprije je živio od taje, pa Severine, a sad se dočepao Popovića. Kojiću, kakav si da sam nešto stvoriš u životu? Probaj, bebo. Kod nas se to zove NEHLJEB”, oštro je poručila Hadžiavdagić.

“Blokiraj me, pi*kopaćeniče, koliko hoćeš, i dalje ću ti napisati gdje stignem pa i kad te vidim. Da ti nije Severine bilo, ne bi se znalo da si muško”, zaključila je influencerica.

(A. Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana