28.8.2022. 22:40
Poznat razlog urlanja i psovanja Marije Šerifović: "Bila je sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu"
O incidentu koji je Marija Šerifović uradila sinoć na ulici u Beogradu i dalje se priča i komentariše.

Ona je kako se nezvanično navodi u noći između 8. i 9. augusta u Ulici Džordža Vašingtona, na Starom gradu, urlala iz sve snage i udarala rukom u svoj automobil. 

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozni snimak, na kojem se vidi kako ona viče dok je vozilo zaustavila nasred ulice. 

I dok svi nagađaju zbog čega je članica žirija "Zvezda Granda" izgubila kontrolu, sagovornik Kurira.rs koji je dobro upućen u ovaj slučaj otkriva pozadinu haosa koji je ona napravila usred noći.

- Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifović poludila. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše - priča njihov izvor.

Prema njegovim riječima, prije incidenta Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

- Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletila iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku - kaže izvor. 
Upravo se na videosnimku koji je kružio društvenim mrežama vidjelo kako Marija urla. Dok je izgovarala masne psovke, približavala se automobilu i udarila pesnicom o automobil. Iznervirana Marija onda je ušla u automobil i vikala toliko glasno da se čulo čak i u zgradi iznad koje je parkirana.

- Odgovori mi - vrištala je Marija, dok ju je ta prijateljica sve vrijeme smirivala.

Iako se mrežama šire razne teorije zavjere o čemu je zapravo riječ, Marija je opisala ovu situaciju.

- Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pjevačica ranije.

Marija Šerifović je nakon ovog incidenta na koncertu u Zrenjaninu nosila zavoj na ruci.

Iako je pjevačica pokušala da se opravda da se povrijedila kada je pomagala majci Verici Šerifović, istina je da je zbog udaraca u kola, što se razotkrilo tek nakon nekoliko dana zahvaljujući snimku koji je završio na društvenim mrežama, piše Kurir.rs.  


(A.R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana