29.8.2022. 22:31
Zvijezda u šoku: Jennifer Lopez bijesna nakon što je procurio njen video s Benom Affleckom
Jennifer Lopez želi da obožavatelji prestanu objavljivati ??video njezine serenade Benu Afflecku na njihovom vjenčanju u Georgiji.

Lopez i Affleck zakonski su se vjenčali 17. jula na intimnom vjenčanju u Las Vegasu. Prošlog vikenda priredili su puno veće slavlje na glumčevom imanju u Riceborou u Galiji.

Navodno su se tamo trebali vjenčati prije gotovo 20 godina kada su Lopez i Affleck prvi put hodali, prenosi Net.hr.

Na snimku, koju je izvorno objavio TMZ, Lopez se vidi kako pjeva i pleše u jednoj od svojih Ralph Lauren haljina dok Affleck sjedi ispred nje.

Zvučalo je kao da Lopez pjeva novu, posebnu pjesmu uz “Can't get enough”.

Nakon što je video dospio na naslovnice, na Instagramu je objavljena trostruka prijetnja, a Jennifer je rekla da je video “ukrao” i medijima prodao gost vjenčanja jer su svi potpisali ugovor o tajnosti podataka (NDA).

“Ovo je snimljeno bez dopuštenja. Tačka. I ko god da je to učinio iskoristio je naš privatni trenutak”, komentirala je Lopez na profilu obožavatelja.

“Ne znam odakle vam to jer smo imali NDA i zamolili smo sve da ne dijele ništa s našeg vjenčanja. To je naš izbor hoćemo li podijeliti. Sve što objavim privatno je OnTheJLO i to je za dijeljenje s mojim obožavateljima. Što ću učiniti kada budem spremna.

Ovo je ukradeno bez našeg pristanka i prodano za novac. Hvala vam što brinete, volim vas”, poručila je Lopez.

Jedan od Affleckovih bliskih prijatelja, reditelj Kevin Smith, podržava njihovu vezu tokom posljednja dva desetljeća. Bio je među uzvanicima na drugom vjenčanju para 20. augusta.

“Bio sam oduševljen samim vjenčanjem”, rekao je Smith za Yahoo Entertainment.

“Ja sam veliki debeli romantičar u srcu, tako da volim ljubav i oni imaju fantastičnu ljubavnu priču koja sada ima ovaj prekrasan kraj – ne kraj, već početak, gotovo. Imamo seriju za koju mnogi ljudi plaćaju u gotovini da bi pogledali film zbog kojeg se osjećaju tako dobro.

Tjera ih da vjeruju u ljubav. Dobili smo to besplatno, čovječe. Samo sam otišao i gledao našeg prijatelja kako se ženi i to je bio jedan od najljepših trenutaka u mom životu, a meni se to čak nije ni dogodilo.”


(A. Balićevac)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana