1.9.2022. 18:50
Glumac ljubi Ukrajinku: Leonardo DiCaprio opet ima djevojku mlađu od 25
Otkako je naprasno prekinuo četverogodišnju vezu s manekenkom Camilom Morrone (25), slavni holivudski glumac Leonardo DiCaprio (47) ne gubi vrijeme.

Viđen je u St. Tropezu u društvu misteriozne 22-godišnje ljepotice na jednoj zabavi, a to se dogodilo otprilike u isto vrijeme kada je počela koristiti svoje djevojačko prezime nakon razvoda od supruga čiji je djed bio pristaša Moamera Gadafija.

Kako piše Daily Mail, riječ je o Ukrajinki Mariji Beregovoj koja je odletjela na jug Francuske nakon što se razvela od supruga Ahmeda Masouda Abdelhafida (30).

Inače, javnost se šali na račun Leonarda DiCaprija tvrdeći da svim njegovim ljubavima "istekne rok trajanja" kad mu djevojke navrše 25 godina.

(A. Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana