4.9.2022. 13:09
Mladi glumac prošetao crvenim tepihom u kombinezonu otvorenih leđa
Mlada glumačka zvijezda Timothee Chalamet prošetao je crvenim tepihom na Venecijanskom filmskom festivalu, a povod je bio premijera njegovog novog filma “Bones and All”.

Chalamet je iznenadio i pomalo šokirao sve svojim modnim odabirom. Naime, glumac se pojavio u crvenom kombinezonu otvorenih leđa uz koji je nosio kožne čizme.

Društvene mreže preplavili su komentari na račun njegovog izgleda. Dok jedni smatraju ovu kombinaciju jako neukusunom, drugi navode kako uspješno prkosi stereotipima o tome što bi muškarac trebao nositi.

-Više muškaraca bi trebalo riskirati na crvenom tepihu, glasio je jedan od komentara.

Venecijanski filmski festival već uveliko je u toku, a slavni svakodnevno ne prestaju da iznenađuju svojim modnim odabirom. Sudeći po ovome, do kraja možemo očekivati neočekivano, prenosi Azra.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana