9.9.2022. 18:55
Udala se sestra Džejle Ramović: Za vjenčanicu izabrala jednostavnu bijelu haljinu
Influenserica Šejla Ramović, sestra bh. pjevačice Džejle Ramović, udala se u Sarajevu.

Prvu fotografiju Šejle i njenog supruga Edina Šeke podijelila je upravo Džejla na svom Instagram profilu.

Šejla je obukla jednostavnu bijelu haljinu na kopčanje, a Edin se odlučio za odijelo u bež boji. 




Šejla je ranije s pratiteljima podijelila nekoliko detalja o svom vjenčanju te je otkrila da e se slavlje održati u restoranu Oaza na Ilidži.

Također, u videosnimcima koje je podijelila na društvenim mrežama influenserica je otkrila zanimljiv detalj u vezi s burmama koje će par nositi nakon što se vjenčaju. Naime, burme su porodično nasljedstvo njenog zaručnika, a oni su ih samo prilagodili svojoj veličini.

Podsjetimo, Šejla i Edin zaručili su se protekle zime na Jahorini. S obzirom da su oboje veliki ljubitelji skijanja, njen izabranik odlučio je svoju ljepšu polovinu zaručiti upravo na vrhu staze, piše Express. 



(A.R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana