12.9.2022. 22:16
Gdje je bivša žena Toma Cruisea: “Brak sa njim je bio užas, imala je osjećaj da je marioneta”
Glumica Katie Holmes, čiju je karijeru obilježila uloga u popularnoj seriji “Dosonov svijet”, u nedavnom intervjuu za strane medije progovorila je o unapređenju svoje karijere, ali i života.

“Uživam u životu, uvijek sam bila optimist. Volim upoznavati ljude i uvijek sam spremna za nove izazove”, rekla je Holmes.

Kako je istaknula, trenutno su joj misli usmjerene na nove filmske projekte koje planira realizirati u skoroj budućnosti, kao filmska rediteljica.

“Volim saradnju sa svim tim ljudima na setu. Svi se trudimo oživjeti taj film”, rekla je Holmes dodavši kako je njena najbolja uloga biti majka 13-godišnjoj kćerki Suri koja dobila je iz braka s također čuvenim glumcem Tomom Cruiseom.

“Zaista sam blagoslovljena, imam tako divnu kćerku. Biti njena majka najbolja je stvar koja mi se dogodila u životu.”

Podsjetimo, Holmes je bila pet godina u braku s Cruiseom.

No, kako su tada objavili strani mediji, Katie više nije mogla izdržati njegovu predanost scijentološkoj vjeri te su se razveli.

“Katie je bilo užasno s Tomom. Nije se mogla prepoznati, imala je osjećaj da se pretvorila u marionetu”, rekao je neimenovani izvor za web stranicu Radaronline, a prenose lokalni mediji.

Danas je sasvim druga priča, jer Katie je pronašla pravu ljubav.

Kako prenosi magazin “People”, ona se viđa s glazbenikom Bobbyjem Wootenom, a mediji su ih nedavno snimili u šetnji, prenosi B92.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana