2.3.2021. 12:54
Otkazana prva repriza predstave 'To nikad nigdje nije bilo'
Narodno pozorište Sarajevo obavijestilo je publiku da se prvo reprizno izvođenje dramske predstave "To nikad nigdje nije bilo", rađene prema motivima romana Tvrtka Kulenovića "Istorija bolesti" u režiji Dine Mustafića, planirano za 3. mart otkazuje iz tehničkih razloga.
Kupljene ulaznice mogu se iskoristiti za izvođenje planirano za 15. i 29. mart ili ih vratiti na blagajnu NPS i izvršiti povrat novca. Dolazak na jedno od navedenih izvođenja potrebno je potvrditi na biletarnici NPS na broj telefona 033/221682, saopćeno je iz NPS.
 
(FENA) 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana