30.4.2017. 12:40
Namjerno zapaljen automobil na Jarčedolima, policija traga za piromanom
Prva policijska uprava obaviještena je da je u noći 28. na 29. aprila oko 5:15 sati došlo do požara na automobilu marke "VW Jetta II", registarskih oznaka K12-A-087, vlasništvo S.E. iz Sarajeva. Automobil je bio parkiran u ulici Jarčedoli do broja 2. Požar su ugasili pripadnici PVB Sarajevo, a na vozilu je pričinjena materijalna šteta, piše Patria.

Obaviješten je kantonalni tužilac u Sarajevu, a uviđajne radnje po odobrenju istog obavili su policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo uz angažovanje sudskog vještaka PPZ struke.

Izvršenim uviđajem konstatovano je da je do požara došlo upotrebom otvorenog plamena od strane nepoznatog lica. Policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izršioca.

(Patria)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana