7.7.2020. 14:28
Policija u TK traga za otetom djevojčicom, raspisana potjernica
Iz Uprave policije MUP-a TK je potvrđeno da je u toku potraga za 15-godišnjakinjom čiji je nestanak jučer prijavljen Policijskoj stanici u Lukavcu.

“U ponedjeljak oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično je pristupio S.N. i prijavio osobu inicijala D. M. rođenog 1984. godine na području općine Lukavac, da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku. Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, a o svemu je obaviješten u dežurni tužilac i Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona po čijim uputama postupaju službenici Odjela kriminalističke policije. Policijska uprava Lukavac poduzima sve potrebne mjere i radnje u rasvjetljavanju ovog slučaja”, kazala je Amra Kapidžić glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK, prenosi portal sodalive.ba.

Na društvenoj mreži Facebook obajvljen je post sa fotografijom i imenom djevojčice za kojom je raspisana potraga i mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa njenim nestankom da mogu kontaktirati broj telefona 062 005 028 ili pozvati policiju na 122 ili 035 250-011.


(Patria)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana