18.11.2020. 21:01
MUP objavio fotografiju osobe za kojom se traga, nakon ubistva na Ilidži
Radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju vezanom za događaj u ulici Barska, područje općine Ilidža, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, došli su do saznanja da se u vrijeme istog na navedenom mjestu nalazilo lice inicijala A.H., rođen 1986.godine, državljanin Maroka.

"Molimo sve građane da eventualna saznanja o navedenom licu, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a KS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici", navode iz MUP-a KS. 



Foto: MUP KS-a/Osoba za kojom se traga

Podsjetimo, Sarajevu je sinoć ubijen 36-godišnji Jasmin Berović iz Hadžića.

Tragični zločin dogodio se u ulici Barska, u Otesu, oko 22.25h, a Berović je ubijen nakon tuče više lica. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana