2.3.2021. 13:40
BMW koji je ukraden na Ilidži pronađen u Bileći
Policijski službenici Policijske stanice Bileća su nakon informacija da se na jednom parking prostoru na području ove opštine već neko vrijeme nalazi parkiran putnički automobil BMW pronašli automobil i konstatovali da ima dvije različite tablice.
Prema riječima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, dolaskom na parking prostor pronađen je navedeni automobil koji je imao dvije različite registraske tablice, jedna je označavala da je automobil registrovan u Republici Srbiji, a druga u Kraljevini Švedskoj.

- Provjera u ACF Bazi NCB Interpola koju su uradili pripadnici Policijske uprave Trebinje je pokazala da je automobil ukraden 30. januara 2021. godine u opštini Ilidža, navela je Cvijetić, a prenio Avaz.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana