16.4.2022. 12:47
Više od 100 mališana poželjelo iz Sarajeva dobrodošlicu UEFA U-17 prvenstvu Evrope
Na platou kod sarajevske Vijećnice u petak je održan fudbalsko druženje pod nazivom “Welcome to Sarajevo”, koje su organizirali Nogometni savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa SFK 2000 Sarajevo, uoči predstojećeg Evropskog prvenstva za kadetkinje, koje dolazi u Bosnu i Hercegovinu i glavni grad BiH.

Više od 100 mališana uz igru, učešće u sportskim radionicama i fudbal, zabavili se, družili, a najspretniji su osvojili dres “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Želja nam je na ovaj način najaviti predstojeće Evropsko prvenstvo u našoj državi i našem gradu. Pozivamo sve da se dodatno upoznaju za ženskim fudbalom i da u mjesecu maju ispunimo tribine u što većem broju, kako bi poslali poruku prijateljstva svim gostima, a ujedno i podržati naše Zmajice - poručuju iz SFK 2000 Sarajevo.

Manifestaciji su prisustvovali generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Adnan Džemidžić i selektorica “A” reprezentacije BiH i trenerica SFK 2000 Sarajevo, Samira Hurem. 


(Fena/Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana