10.1.2022. 22:28
Nakon pojavljivanja u filmu "Toma", žene poludjele za sinom Voje Brajovića
Vukota Brajović glumio je Radmila Armenulića

Film "Toma" obilježio je prošlu godinu. No, bez obzira na to, bilo je i značajnih kritika na film, a jednu od najburnijih imao je Radmilo Armenulić, bivši muž pjevačice Silvane Armenulić, piše Avaz.
 

Radmila Armenulića pred kamerama je dočarao Vukota Brajović. Iako je svojevremeno imao kratke izlete u glumačke vode, četrdesetdvogodišnjem sinu proslavljenog Voje Brajovića to nije primarno zanimanje, ali je u ovom ostvarenju privukao pažnju javnosti.


Na Vukotinom Instagram profilu mogu se vidjeti fotografije iz različitihe faza bavljenja modelingnom, i to je teren na kojem se najbolje snalazi. Sudeći po tome što je često na najpoznatijim evropskim destinacijama, kao što su Rim, Pariz ili Sent Trope, reklo bi se da je Brajović junior kroz profesiju prilično vješto spojio ugodno s korisnim.


Vukota, i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, djeca su iz prvog braka Voje Brajovića. Njihovu majku Ljiljanu, glumac je još u djetinstvu upoznao u Valjevu, gdje su živjeli u neposrednom komšiluku.


O njegovom emotivnom životu ne zna se mnogo, ali činjenica je da je sin Voje Brajovića uvijek nosio “titulu” jednog od najseksepilnijih Beograđana.


(Kenan Bešlija) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana