2.3.2022. 10:33
Emir Hadžihafizbegović: Podrška Kamernog teatra narodu Ukrajine i našem kolegi Zelenskom
Iznad prolaza koji vodi u sarajevski Kamerni teatar 55 postavljen je video-zid ove pozorišne kuće na kojem piše "Slava Ukrajini", kao podrška za zemlju u kojoj traje ruska agresija.

Ovo je podrška ukrajinskom narodu i našem kolegi Volodimiru Zelenskom - rekao je  naš proslavljeni glumac i direktor Kamernog teatra Emir Hadžihafizbegović, prenosi avaz.

A, glumci i kolektiv Kamernog teatra su poručili:

- Ovo je podrška svih uposlenika ukrajinskom narodu, koji prolazi istovjetnu tiraniju fašizma, koju je prošla Bosna i Hercegovina i njen glavni grad Sarajevo - 11.000 ubijenih civila u Sarajevu, 1.600 djece do 14 godina. Sve ovo vraća nam se u sjećanje i stvara bol u grudima. Ovo je i poruka našem kolegi - glumcu Zelenskom i velikom sportisti Kličku, kao i cijelom ukrajinskom narodu. U molitvama i mislima smo s vama.


(Admir  O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana