7.8.2022. 14:00
Od sutra u BKC-u prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival
Prodaja ulaznica za filmove u programu 28. Sarajevo Film Festivala (SFF) počinje sutra u 10 sati u glavnom Box Officeu u Bosanskom kulturnom centru (BKC), ul. Branilaca Sarajeva 24, saopćila je Direkcija Festivala.

U prodaji će biti ulaznice za sve projekcije, uključujući i za film otvaranja "Trougao tuge" Rubena Östlunda.

Prvih deset kupaca će Sarajevo Film Festival nagraditi sa po deset besplatnih ulaznica za filmove u različitim programima.

Ulaznice su u prodaji i online putem, a mogu se kupiti na tickets.sff.ba ili putem web-stranice Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba.

Za plaćanje ulaznica UniCredit MasterCard® karticama putem online platforme popust je 30 posto.

Ovogodišnji 28. Sarajevo Film Festival bit će održan od 12. do 19. augusta. 




(Fena / Aldina R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana