22.7.2020. 16:38
Svi hvale ovaj Ronaldov rekord, a evo kako na to gleda reper Jala Brat
Portugalski napadač Cristiano Ronaldo je prije nekoliko dana postigao dva pogotka protiv Lazija i tako postao prvi igrač koji je postigao po 50 golova u Seriji A, Primeri i Premiershipu.

No, iako je prvi igrač koji je postigao toliki broj golova u tri navedene lige, drugi je igrač kome je takav podvig pošao za rukom u tri lige petice.

Naime, prije njega je to napravio Edin Džeko koji je takvo dostignuće ostvario igrajući u Bundesligi (Wolfsburg), Premierishipu (Manchester City), te Seriji A (Roma), piše Sport1.

Poznati bh. reper, Jala Brat, fasciniran je ovim podatkom, te se na svom Instagram storyju pobrinuo da javnost ne zaboravi kako je Džeko prvi uradio ono zbog čega se danas Ronaldo toliko hvali.



(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana