22.10.2020. 22:59
Remi na Maksimiru: Livaković odbranio penal Feyenoordu
Fudbaleri Dinama u susretu 1. kola grupe K Europske lige kao domaćini na Maksimiru odigrali su 0:0 protiv Feyenoorda.

Hrvatski je prvak protiv nizozemskog velikana odigrao solidnu utakmicu u kojoj je gost bio bolji u prvom, a domaćin u drugom poluvremenu pa je podjela bodova realan ishod.

Feyenoord je u početku utakmice bio daleko opasnija momčad, a najveću je priliku za vodstvo imao u 8. minuti kada im je sviran jedanaesterac. Udarac gostujućeg kapetana Berghuisa s bijele tačke zaustavio je Livaković. Prethodno je Jakić neoprezno u svom kaznenom prostoru prekršajem zaustavio Diemersa.

Do kraja meča nije bilo promjene rezultata te je susret završio sa bez pogotka.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana