26.11.2020. 22:53
Nemoćna Rijeka poražena od Napolija
Večerašnjim utakmicama kompletirano je 4. kolo UEFA-ine Evropske lige.

Navijači Napolija su u Maradoninu čast van San Paola priredili spektakularnu koreografiju posvećenu velikom Maradoni i time dali dodatni vjetar u leđa i onako favorizovanom Napoliju protiv Rijeke koja nije imala šanse večeras.

Napolitanci su dominirali od prvog minuta, stvarali šanse, ali su do pogotka došli autogolom četiri minute prije kraja prvog poluvremena kada je sopstvenu mrežu nespretno zatresao Anastasio. Rijeka je stidljivo napadala, ali je svako pitanje pobjednika riješio Lozano sredinom drugog dijela za kontačnih 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana