23.1.2021. 16:36
Ko je Samir Cerić, novi predsjednik FK Željezničar
Skupština Fudbalskog kluba Željezničar održana je danas u Konjicu, na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik kluba s Grbavice je Samir Cerić, poduzetnika iz BiH koji tridesetak godina živi i radi u Londonu.

- Kao biznismen čija je dosadašnja karijera vezana za bavljenje investicijama u raznim oblastima, a posljednjih godina i za projekte u oblasti sporta (između ostalog, inicirao je kandidaturu Sarajeva za održavanje utrke Formule E), gospodin Cerić je u pismu izložio ambiciozni plan strateške saradnje i pomoći FK Željezničar jer je skupa sa svojim saradnicima prepoznao sportski, poslovni i marketinški potencijal koji FK Željezničar Sarajevo donosi svojom historijom, tradicijom i brojem navijača - napisano je materijalu za Skupštinu FK Željezničar.

(Mirza Malović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana