1.3.2021. 8:48
Tadić negirao da je psovao Dumfriesu majku, a onda ga dočekali navijači PSV-a i pogodili ga kovanicom u glavu
Dušan Tadić postigao je gol iz penala u 92. minuti u derbiju protiv PSV-a i donio Ajaxu bod (1:1).

Piše: H. Ahbabović

Osim penala, meč su obilježila dešavanja prije i poslije jedanaesterca. Naime, Tadića su prvo napali fudbaleri domaće ekipe. Provocirali su ga, vrijeđali i psovali prije izvođenja penala, a kada je postigao pogodak, Tadić je ušao u sukob sa igračima PSV-a. Uzvratio im je istom mjerom, a zamalo je došlo i do tuče.

O tome je Tadić govorio poslije utakmice i negirao da je psovao majku Dumfriesu, već da mu je samo odgovorio na sve uvrede i da je njegov mentalitet takav.

Kada je Tadić krenuo sa stadiona, sačekali su ga navijači PSV-a i pokušali da preskoče ogradu kako bi se obračunali s njim.

Pošto to nisu uspjeli, gađali su ga kovanicom u glavu i pogodili su ga. Reagovalo je obezbjeđenje i sproveli su ga u klupski autobus, prenosi Avaz.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana