19.6.2022. 16:52
Zukanović se ‘‘oglasio‘‘ nakon navoda da ga je Džeko ignorisao nakon utakmice protiv Finske
Bosanskohercegovački defanzivac Ervin Zukanović prethodnih dana je bio u fokusu bh. javnosti zbog gostovanja na državnoj televiziji gdje je analizirao utakmice našeg nacionalnog tima u Ligi nacija.
Posebno je u fokusu bila situacija sa Edinom Džekom gdje se činilo da ga je Dijamant ignorisao, no čini se prema objavama na društvenim mrežama da su njih dvojica u više nego dobrim odnosima.

Zukanović je zajedno sa bh. košarkašem Džananom Musom i njihovim ljepšim polovinama posjetio Dijamantov kafić u Dubrovniku EZZA i tako ''demantovao'' sve eventualne špekulacije o navodnom sukobu između njih dvojice.

Pogledajte fotografije Ervina Zukanovića na Instagramu.

image

image

(A. Balićevac)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana