10.8.2022. 19:29
"Horde zla" se okupljaju kod naplatnih kućica: Svi u Zenicu, svi na sjever

Najvatreniji navijači FK Sarajevo, „Horde zla“, okupljaju se kod naplatnih kućica Jošanica (Sarajevo sjever) na autocesti A1, odakle će u 18.15 sati krenuti prema Zenici, gdje njihovi ljubimci večeras (20 sati - Bilino polje) dočekuju Tuzla City.

- Svi u Zenicu, svi na na sjever. Nakon dvije odlično posjećene domaće utakmice, naša obaveza je nastaviti u istom ritmu. Nije samo odlazak na Koševo obaveza. Naša obaveza je da idemo gdje god da igra naš voljeni tim. Ovim putem vas pozivamo da do 18.30 sati dođete na okupljanje kod naplatnih kućica na izlazu iz Sarajeva kako bismo zajedno u koloni otišli na utakmicu protiv Tuzla Cityja, koja se igra u Zenici radi rekonstrukcije terena na stadionu "Asim Ferhatović Hase".

- Kao i što smo naglasili na početku teksta, naša grupa će ovu, a i sve naredne utakmice koje se igraju u Zenici biti smještena na sjevernoj tribini stadiona Bilino polje. Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi, istakli su iz Udruženja navijača FK Sarajevo – "Horde zla".

Sarajevo i Tuzla City, podsjetimo, večeras igraju zaostalu utakmicu 1. kola m:tel Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana