16.8.2022. 9:45
FK Sarajevo pružilo podršku Feđi Dudiću
Nakon dva poraza u domaćem prvenstvu i lošoj igri protiv Igmana i Tuzla Cityja, dio navijača Bordo tima već je izgubio strpljenje sa Feđom Dudićem.

Tim povodom FK Sarajevo i predsjednik Upravnog Odbora kluba, Ismir Mirvić pružili su javnu i nedvosmislenu podršku sarajevskom stručnjaku.

“Poštovani simpatizeri i navijači FK Sarajevo, dragi novinari, FK Sarajevo želi da informiše javnost da šef stručnog štaba Feđa Dudić ima našu punu podršku.

On nije došao kao trener koji će Sarajevo voditi pet utakmica, zajedno smo dogovorili i ušli u proces koji će trajati sve do konačnog uspjeha. Kao što tri pobjede nismo dočekali euforično, tako nas ni dva poraza neće baciti u očaj. Ušli smo u takmičenje gdje se podrazumijevaju pobjede i porazi koji često zavise od puno faktora.

Možda je i dobro što su se porazi desili na početku sezone jer imamo dovoljno prostora i vremena da reagujemo. Biti srcem vezam u tome leži snaga.

FK Sarajevo je veliki klub s tradicijom i mi smo toga svjesni”, stoji u poruci Ismira Mirvića.

(A. Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana