17.8.2022. 13:16
Rajan Gigs je pravi predator na žene, ima seksualnu ovisnost

Ja sam serijski ljubavni varalica, ne mogu odoljeti atraktivnoj ženi. Tako je Rajan Gigs (Ryan Giggs) objasnio svoj poriv za viđanje s različitim ženama na ročištu protiv nekadašnjeg veznjaka Mančester junajteda. Sudi mu se po optužbama njegove bivše partnerice Kejt Grevil (Kate Greville) za napad i prisilu. 

Sudar glavama
Nekadašnji fudbaler negirao je te optužbe rekavši kako nikada nije udario bivšu djevojku te da je nije prisiljavao na bilo što, posebno da bude ropkinja njegovih želja, kako je to opisano u optužnici.

- Priznajem da smo se tokom jedne svađe sudarili glavama. Ne mogu se sjetiti je li to bilo licem ili gornjim dijelom glave, ali znam da do toga nije došlo namjerno, rekao je Gigs.

Velšanin je priznao kako je svoju bivšu suprugu (Stacey Giggs) varao s Kejt. Dodao je kako nikada nije bio vjeran svojim bivšim djevojkama te se opisao kao osobu koja po prirodi flerta s raznim djevojkama. Pričao je i o vezi sa Natašom Gigs (Natasha Giggs), suprugom njegovog brata s kojom je imao vezu osam godina. Spomenuo je i kako je 2011. bratu ponudio 280 hiljada funti da prestane pričati o tom odnosu.

Ne može prestati spuštati hlače
- Ne mogu vjerovati što je Rajan napravio od svojeg života. On je pravi predator na žene, ima seksualnu ovisnost da to ni ne zna. Njegov problem je što ne može prestati spuštati hlače i treba pomoć, komentirali su Gigsovo svjedočenje u engleskom "Daily Mirroru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana