28.4.2024. 14:44
Poznata cifra koju će Liverpool platiti za novog trenera
Liverpool se već danima bori sa problemom odabira novog trenera, nakon što je Jurgen Klopp najavio da napušta popularne "Redse".

Prema pisanju medija njemačkog stručnjaka će zamijeniti nizozemski stručnjak Arne Slot (45), koji je trenutno trener Feyenoorda.

Najpoznatiji fudbalski insajder Fabriczio Romano, objavio je sve detalje oko dolaska Nizozemca u Liverpool, iako posao još nije službeno potvrđen.

Prema informacijama Italijana, Liverpool i Feyenoord su pripremili sve dokumente u kojima stoji da će engleski klub platiti devet miliona eura, uz dodatne bonuse od oko dva miliona eura.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana