2.5.2024. 11:29
Premijer liga BiH: Na Grbavici pravdu dijeli Sivac, duel Sloge i Sarajeva pripao Džemidžiću
U petak se nastavlja WWin liga Bosne i Hercegovine, a na rasporedu je 30. kolo.

NS/FS BiH objavio je danas spisak službenih lica za sve utakmice.

Utakmicu na Grbavici između Željezničara i Tuzla Cityja sudit će Ermin Sivac, a asistirat će mu Marko Zelenika i Tarik Mulasmajić. U istom terminu (18:00) igrat će Velež i Posušje, a ova utakmica je pripala Draganu Petroviću. Njemu će pomagati Moamer Čaušević i Enes Đozić.

Posljednju utakmicu u petak igrat će Zrinjski i Široki Brijeg s početkom od 20 sati i 30 minuta. Ova utakmica pripala je Antoniju Bandiću, a asistirat će mu Josip Čolić i Perica Maskaljević.

Subotnji program otvaraju Zvijezda 09 i Igman. Ovaj meč će suditi Antonio Tomić, a pomagat će mu Davor Vukašinović i Ivo Maglica.

Duel između Sloge i Sarajeva pripao je Ernisu Džemidžiću. Njemu će asistirati Amer Macić i Aleksandar Smiljanić. Posljednji meč između Borca i GOŠK-a pripao je Draženu Mariću, a njemu će asistirati Sreten Udovičić i Bojan Makarić.

Raspored i termini utakmica 30. kola WWin lige BiH:

Petak, 03.05., FK Željezničar - FK Tuzla City (18 sati), FK Velež - HŠK Posušje (18 sati), HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg (20 sati i 30 minuta),

Subota, 04.05., FK Zvijezda 09 - FK Igman Konjic (13 sati i 30 minuta), FK Sloga - FK Sarajevo (16 sati), FK Borac - NK GOŠK (20 sati i 45 minuta). 

(Erna H.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana