8.5.2024. 18:29
U Mostaru (ne)očekivana situacija: Na utakmici Zrinjskog i Borca izviždana himna Bosne i Hercegovine
Prva utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2023/2024 igra se danas u Mostaru, a Zrinjski je domaćin Borcu.

Kao što je i inače običaj, uoči samog početka meča upriličeno je intoniranje himne Bosne i Hercegovine, s obzirom na to da je ovo finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Dio publike u Mostaru je izviždao himnu svoje zemlje, dok su Ultrasi pjevali svoje pjesme. Potom je sa razglasa puštena pjesma "Tiho, tiho teče Neretva", čiji refren glasi "Tiho, tiho teče Neretva, nema više dušo mostova, ostali smo samo ti i ja", i posebno je uvredljiva za dio Mostaraca kojima je Stari most u srcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana