19.1.2020. 10:27
U Mostaru i Neumu jutros izmjereno 7 stepeni
U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne pada slab snijeg, a ponegdje u Hercegovini i slaba kiša.

Temperature zraka u 7 sati iznosile su: Bjelašnica -7 stepeni, Ivan Sedlo i Sokolac -4, Gradačac, Sarajevo, Tuzla i Zvornik -2, Bijeljina, Bugojno i Srebrenica -1, Banja Luka, Bihać, Prijedor i Sanski Most 0, Doboj i Livno 1, Široki Brijeg 3, Grude i Trebinje 5 te Mostar i Neum 7 stepeni. 

Danas će u našoj zemlji preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U Bosni povremeno sa slabim snijegom, a u Hercegovini sa slabom kišom. Padavine uglavnom prije podne. Vjetar slab do umejren sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura od -3 do 3, na jugu od 5 do 11 stepeni.

U Sarajevu oblačno, povremeno sa slabim snijegom. Dnevna temperatura oko 0 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 


(FENA / Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana