11.2.2021. 13:38
Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje
U Bosni će sutra biti više niske naoblake u jutarnjim satima. Veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Novo naoblačenje u večernjim satima. U Hercegovini pretežno sunčano. Postepeno naoblačenje od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu BiH do 1 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -4 i 0, a na jugu BiH od 5 do 8 stepeni.

U Sarajevu će više niske oblačnosti biti u jutarnjim satima. Veći dio dana umjerena naoblaka. Novo naoblačenje u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka oko -8° a najviša dnevna oko -2 stepena. 

U Bosni je danas bilo oblačno vrijeme. Prijepodne je padao i snijeg i kiša. U većem dijelu Hercegovine prijepodne se izvedrilo.

Temperature zraka izmjerene u 13 sati: Bjelašnica -10, Ivan-sedlo -3, Gradačac i Tuzla -2, Bihać, Bijeljina, Doboj, Sanski Most i Sarajevo 0, Banja Luka, Bugojno i Jajce 1, Zenica 2, Drvar 3, Livno 4, Mostar 10, Stolac 12, Grude i Trebinje 13 i Neum 14 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana