12.2.2021. 21:50
Kakvo vrijeme nas očekuje sutra
Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
Kako je navedeno, snijeg se prognozira uglavnom na području Hercegovine i jugozapada Bosne, rjeđe u centralnim i istočnim područjima. Padavine nisu obilne.

”Postepeno smanjenje oblačnosti od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5°C, na krajnjem jugu zemlje do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -6 i -1°C, na jugu zemlje do 2°C”, saopćeno je.

U Sarajevu veći dio dana oblačno. Prijepodne može padati slab snijeg. Smanjenje oblačnosti u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka oko -8°C, a najviša dnevna oko -4°C.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana