13.2.2021. 19:15
Sutra malo toplije vrijeme nego danas
U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme. U ostatku BiH pretežno oblačno vrijeme, uz povremeno provijavanje slabog snijega.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne jaka bura, a u ostalim područjima slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura od -12 do -6, na jugu do -1, a dnevna od -6 do 0, na jugu do 5 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Povremeno je moguć slab snijeg. Jutarnja temperatura iznosit će oko -9, dnevna oko -3 stepena.

U BiH je danas bilo pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -20, Ivan-sedlo -10, Bugojno, Sarajevo-Bjelave, Tuzla i Zenica -6, Gradačac -5, Bihać i Sanski Most -3, Grude -2, Mostar 0 i Neum 2, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana