15.7.2022. 13:22
Danas u Sarajevu: Iizmjena režima saobraćaja zbog utrke 'Sarajevski cener' i '5K Team run'
Iz Informativnog centra BIHAMK-a obavještavaju da se zbog izvođenja neophodnih radova na vijaduktu Ciglane od 23 do 06 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Halida Kajtaza. Za vrijeme obustave alternativni pravac je Halida Kajtaza-Muhameda ef.Pandže-Hasana Bibera-Jukićeva-Alipašina-Koševo-Patriotske lige-Halida Kajtaza i obratno.

- Zbog održavanja trke "Sarajevski cener" i "5K Team run" danas, 15. jula u periodu od 19.30 do 22 sata, privremeno će biti izmjenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika utrke. Saobraćaj će biti obustavljen na relaciji: Vijećnica - Obala Kulina bana - Hiseta - SCC - Maršala Tita - Mula Mustafe Bašeskije - Telali - Vijećnica.


- Etapne obustave saobraćaja od 00 do 24 sata u ulicama: S. S. Kranjčević, Bostarići, Senada Poturka Senčija, Džamijska (Hadžići) i Izeta Delića, kao i u ulici Arapova (u vremenu od 14 do 19 sati).

- Zbog izvođenja sanacionih radova usporeno se saobraća u ulicama: Kromolj i Nahorevo, Streljačka, Kasindolska, Terezija, Stupska, Za Beglukom, Derviša Numića, Blagovac, Želimira Vidovića-Kelija, Mustafe Pintola, Briješće brdo, Arapova, Skenderija, Hamdije Kreševljakovića, Safeta Zajke I Braće Planja, saopćeno je iz  IC BIHAMK-a    


(A. Mujezinović)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana