23.7.2022. 14:51
U većem dijelu BiH sutra umjereno oblačno i sunčano
U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano i vruće.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 22, Ivan-sedlo 32, Neum 33, Livno 35, Bugojno i Široki Brijeg 36, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 37, Gradačac i Zenica 38, Grude 39, Bihać 40, Mostar 41 stepen.

Sutra nešto više oblačnosti na sjeverozapadu Bosne, a u ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, povećanjem oblačnosti, u Bosni sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Lokalno je moguća i pojava grada. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od 17 do 22, na jugu zemlje do 25, najviše dnevne temperature od 29 do 35, na jugu do 38 stepeni.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, razvojem oblačnosti moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura oko 18, a najviša dnevna oko 34 stepena.

(FENA/A. Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana