2.8.2022. 10:18
U BiH pretežno sunčano i toplo vrijeme
Pretežno vedro i sunčano preovladava jutros u Bosni i Hercegovini. Malo više oblaka zabilježeno je na krajnjem zapadu zemlje.

Temperature zraka u 08 sati: Bjelašnica 10 stepeni, Ivan-sedlo 14, Bugojno, Sokolac i Srebrenica 15, Sarajevo-Bjelave 16, Široki Brijeg 17, Livno i Tuzla 18, Doboj, Prijedor, Sanski Most, Zenica i Zvornik 19, Banja Luka i Bihać 20, Bijeljina i Grude 22, Gradačac 23, Mostar i Trebinje 24 stepena.   

Pretežno sunčano i ugodno toplo preovladavat će danas u Bosni i Hecergovini. Puhat će slab do umjeren vjetar pretežno sjevernog smjera. Maksimalne temperature zraka između 27 i 32 stepena u Bosni, do 34 u Hercegovini.

U Sarajevu pretežno sunčano s najvećom temperaturom oko 30 stepeni.  


(Amer M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana