4.8.2022. 10:40
Danas pretežno vedro i sunčano vrijeme širom BiH
U BiH će danas preovladavati pretežno vedro i sunčano. Puhat će slab do umjeren vjetar pretežno južnog smjera. Maksimalne temperature zraka između 29 i 34 u Bosni, do 37 stepni u Hercegovini.

U Sarajevu sunčano s najvećom temperaturom oko 33 stepena. U petak se očekuje sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 15 i 21, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura od 31 do 37 stepeni.

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost očekuje nas i u nedjelju. Krajem dana, u sjevernim područjima uz povećanje oblačnosti moguć je i kratkotrajni pljusak kiše. Jutarnja temperatura od 16 do 21, na jugu zemlje, a najviša dnevna temperatura od 33 do 38 stepeni. U nedjelja 7.08. sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Poslije podne, razvojem oblačnosti moguća je kiša ili kratkotrajni pljusak. Veći izgledi za kišu na sjeveru zemlje. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura od 33 do 38 stepeni.


(Amer M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana