26.1.2021. 8:49
Nevjerovatna partija LeBrona Jamesa protiv nekadašnjeg kluba, nestvarne brojke imao i Luka Dončić
LA Lakersi sinoć su pobijedili Cleveland Cavse, a najbolju partiju ove sezone odigrao je upravo nekadašnji igrač Clevelanda, LeBron James.

Piše: Haris Ahbabović

James je ubacio 46 poena, uz osam skokova i šest asistencija. Najbolji kod poraženog tima bio je Andre Drummond sa 25 poena i 17 skokova. Lakersi su slavili sa 115:108.

Denver Nuggetsi su u gostima pobijedili Dallas Mavse sa 117:113. Michael Portter Jr. je ubacio 30 poena kod Denvera, dok je Luka Dončić upisao 25 poena, 11 skokova i čak 16 asistencija.

Golden State je sa 130:108 razbio Minnesotu. Steph Cury je ubacio 36 poena, dok je sa druge strane šest poena manje ubacio Malik Beasley.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana