20.2.2021. 20:25
Roberson: Čast mi je igrati za BiH
Amerikanac John Daniel Roberson je u veliku pobjedu reprezentacije BiH nad Grčkom (69:84) ugradio deset poena i devet asistencija. Nakon utakmice je istakao da mu je velika čast što nosi dres naše selekcije.
Bila je sjajna utakmica. Igrali smo srcem, na pravi način. Dijelili loptu u napadu, igrali čvrsto u odbrani, prenosi "Avaz".  Za mene je čast biti dio ovoga, igrati za BiH, s ovim nevjerovatnim momcima. Vidjeti koliko svima znače ove pobjede i stvaranje historije. Ovo je definitivno jedan od najvećih uspjeha u mojoj karijeri - rekao je košarkaš Estudijantesa.



(Saliha Rokša)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana