15.4.2022. 9:47
Ovo je trenutak kada je Džanan Musa dobio udarac u vrat nakon kojeg je počeo da gubi dah
Nakon udarca u vrat koji je na parketu sinoć dobio, reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa hitno je operisan.

U završnici susreta Musa, koji je postigao 18 poena, dobio je udarac u prednju stranu vrata, nakon čega je izgledalo kao da se bori za dah. 

Njegov tim Rio Breogan sinoć je pobijedio Manresu 98:94.




Nakon udarca utvrđena mu je fraktura dušnika te je iste večeri podvrgnut operaciji u lokalnoj bolnici. 

- Musa je operisan u HULA bolnici u Lugu kako bi mu se osigurao normalno funkcioniranje dišnog sustava nakon što je doživio frakturu dušnika uslijed udarca. Datum povratka zasad nije poznat, objavio je njegov klub.

Sve vas volim. Imat ću operaciju na vratu. Borit ću se s ovim baš kao što se borim na terenu i pobijediti. Hvala na lijepim željama. Do sljedećeg viđenja, vaš Musa, napisao je 22-godišnji košarkaš sinoć na Twitteru prije operacije. 


(Admir O.)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana