14.5.2022. 21:07
Košarkaši Sparsa poraženi od Leotara u 4. kolu Lige 6
Košarkaši Sparsa iz Sarajeva poraženi su na svom terenu od Leotara sa 71:66, u susretu 4. kola Lige 6 za prvaka BiH.

Ekipu Leotara do pobjede je predvodio Dejan Šakotić sa 16 poena, a Nikola Jeftić je dodao 12. S druge strane u timu Sparsa istaknuo se Marko Ramljak s 15 poena.   U drugom današnjem susretu 4. kola igraju Igokea i Široki, dok će sutra od 19 sati snage odmjeriti Borac i Sloboda.

Na tabeli Lige 6 vodi Igokea sa tri pobjede iz isto toliko odigranih susreta, a isti broj bodova ima ekipa Širokog. Na trećem mjestu su Sparsi kojem je današnji poraz bio drugi u ligi 6, dok je Leotar upisao prvu pobjedu.

Jednu pobjedu ostvarila je i ekipa Slobode na petom mjestu, dok Borac nakon tri odigrana meča ima isto toliko poraza. 


(Amer M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana