1.6.2022. 14:05
Poznati sarajevski frizer pitao Džeku kakvu frizuru želi, pa dobio iznenađujući odgovor
Moderna frizura nezaobilazan je dio imidža poznatih fudbalera, a upravo izgled kose iz česti izdvaja i postavlja nove standarde u svijetu koji prate i mlađa i starija populacija.

Kako izgleda šišanje poznatih sportista, jesu li previše zahtjevni i koliko im dobra frizura uopšte znači, najbolje zna poznati sarajevski frizer Alen Demirović, koji je, kaže, imao priliku šišati gotovo sve reprezentativce BiH posljednjih godina.

- Bio sam u Trabzonu protekle sedmice. Naravno, šišao sam Višću. Teško je opisati kolika je čast biti frizer jedne takve zvijezde kakva je Edin u Turskoj, rekao je Demirović za portal Present.ba

Česti gosti u salonu su mu bivši i sadašnji fudbaleri Zvjezdan Misimović, Semir Štilić, Riad Bajić.., a svakako se posebno izdvaja jedna mušterija - Edin Džeko.

- Ošišati svjetsku fudbalsku zvijezdu poput Edina Džeke za mene je ostvarenje dječačkog sna. Imao sam i tu priliku. Kada sam šišao Džeku razgovarali smo o frizurama i on mi je tada kazao da ga ošišam kako ja mislim da treba jer to njemu nije presudna stvar u životu. Želi što ležerniju frizuru kako bi mu bilo lakše je održavati zbog treninga i utakmica. To je na mene ostavilo snažan utisak. Tada sam se uvjerio koliko je on skroman i prizeman i koliko su najveći i najostvareniji ljudi u suštini vrlo jednostavni. Zato on i jeste to što jeste, zaključuje Alen.




(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana