14.1.2021. 15:34
"Građani su odlučili da kazne SDA zbog bahatosti i nacionalne politike, pomoći ćemo Četvorci gdje god možemo. U Mostaru su nam ukrali jednog ili dva vijećnika"
Prošla su dva mjeseca od Lokalnih izbora koji su se održali u Bosni i Hercegovini, a ove izbore obilježila su mnoga iznenađenja, ali i veliki broj mladih koji su odlučili uzeti učešće na izborima.
Među njima je i Nejira Sarajlić, koja je na Lokalnim izborima bila kandidat za načelnika u općini Stari Grad ispred Platforme za progres. Nejira nije ostvarila željeni rezultat, ali ipak kaže da je zadovoljna odrađenim, te da je time htjela poslati jednu lijepu poruku.

Cijeli intervju sa Nejirom pogledajte u nastavku.

Novinar: Mirza Malović
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana