1.3.2020. 21:00
Michael Kors izdao kolekciju inspirisanu Bondom
Michael Kors je lansirao ekskluzivnu kapsula kolekciju sa filmskom franšizom 007, koja c´e biti usklađena sa 25. godišnjicom filmova o Jamesu Bondu i objavljivanjem novog filma “No Time to Die”.

Kapsula kolekcija se sastoji od tri modela koji će biti dostupni u prodavnicama Michael Kors širom svijeta, na michaelkors.com i na zvaničnoj web stranici franšize 007.com, počev od kraja marta.

Jedan od glavnih modela kolekcije – Bancroft – može se videti tokom filma “No Time to Die”. Torbu u filmu nosi Iv Manipeni, koju glumi Naomi Haris.


“Dugo sam vjerovao da su moda i film međusobno povezani. Filmovi su mi oduvijek bili inspiracija i mislim da kada gledate sjajan film, odeća likova igra ogromnu ulogu u percepciji gledaoca. Dobra moda, poput sjajnih filmova, može ostaviti trajan utisak. A u filmovima “007”, koji govore o brzini i glamuru, naši aksesoari su savršeni”, rekao je Majkl Kors o saradnji.


(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana