11.6.2020. 12:17
Marija Šerifović otpjevala baladu Armina Šakovića i očarala fanove
Vrijeme pandemije koronavirusa Marija Šerifović je koristila da pjeva one pjesme koje voli i zapjeva za svoju dušu. Tako je u par navrata zapjevala i narodnjake kao što su “Dve muzike”, “Ružo rumena”,a publika svaki put pažljivo isprati šta to ona spremi.


Ovaj put na svoj način otpjevala je i to u svojoj sobi pjesmu Armina Šakovića “Mino”, a napravila je totalnu pometnju. Svi se slažu da je ovo jedna od najboljioh obrada,a bilo je i savjeta da joj Armin mora napistai pjesmu za novi album.




-Bravo Marija. Ženo, nisi stvarno normalna. Armin mora da časti- samo su neki od komnentra.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana