30.4.2022. 20:28
Pjevačica Sanja Vučić potvrdila da nikad nije kasno
Pjevačica Sanja Vučić rado je viđen gost u žirijskoj stolici muzičkog šoua “Nikad nije kasno” i ne krije sreću što ima priliku da bude podrška takmičarima koji ostvaruju svoje snove.

“Ovo mi je već treći ili četvrti put da sam u žiriju i svaki put imam tremu zato što su ipak to ljudi koji se već godinama bave muzikom i sada imaju priliku da to i pokažu, a ja sam sad u ulozi da njih ocjenjujem, mada nikada do sada se nije desilo da se meni neko od njih ne dopada i da moram da kažem nešto negativno”, istakla je za Grand Online.

I najvećim profesionalcima riječi podrške i hvale izuzetno znače.

“Od kada sam počela da pišem i da budem autor nisam nailazila na osporavanja i negativne komentare, već su to bili komentari podrške koji su mi dali vjetar u leđa da nastavim to da radim”, rekla je, i dodala da je ljubav pokretač koji je inspiriše.

Iako je sarađivala sa mnogo kolega i nedavno bila specijalni gost na koncertu Marije Šerifović, za sada ima jednu neostvarenu želju kada je riječ o muzici.

“Voljela bih Saši Matiću da napišem pjesmu, dogovorićemo se nešto (smijeh)”, priznala je pjevačica.

Nema sumnje da u poslu ide sve po planu, međutim ono što mnoge intrigira je ljubavni život Sanje Vučić, te je za Grand Online otkrila da li se konačno pojavio “gospodin pravi”.

“Ne, da sam ja bila svjesna toga (smijeh). Uglavnom nekada flert možda ne mogu da protumačim na pravi način tako da za sada još uvijek soliram”, priznala je Sanja.


(Amer M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana